Vi fik e-mail’s.. tusind tak.

Tak for e-mail’s

Hej Per og øvrige ”rockere” Endnu engang skulle der festes – og vi var ikke et sekund i tvivl om, hvem der skulle levere musikken så glæden var stor, da I igen takkede ja til at komme og spille. Og endnu engang levede I til fulde op til vore forventninger – så mange tak for det – I er bare super.

Mange svingende hilsner endnu engang fra Britt og Per


Hej

Det var en hammergod fest – ikke mindst på grund af jeres indsats. Lækker musik – god at danse til og skråle med på ;o)

Mvh – Til alle i bandet !!

Hanne – grundfos.com


Hej Rock5

Tak for en rigtig festlig aften – der var vis ikke en af festdeltagerne der ikke nød musikken, og jeg synes da også at der var rigtig godt gang i dansebenene. Vi nød det og synes I var KANON – tak for det.

Mange festlige hilsner fra Britt og Per Toft


Hej Rock5

Tusind tak fordi I var med til at gøre det til en dejlig fest for os i lørdags. Jeg har skrevet lidt i jeres gæstebog – tror jeg nok – jeg er lidt i tvivl om det er det rigtige sted.

I var smaddergode til at få folk på gulvet, jeres repertoire er rigtig godt og meget varieret – så vi er bare så tilfredse, og de tilbagemeldinger vi har fået har bla. gået på den gode musik. Så tusind tak og som jeg sagde i lørdags jeg deler gladelig jeres add. videre til andre som må have glæde af jeres band.

Held og lykke fremover – vi glæder os allerede til den næste fest vi skal holde.

Mange hilsener fra Conny Boisen


Kære alle dygtige Rock5+ musikere. Et forsinket men stort TUSIND TAK for den fantastiske musik I leverede til vort bryllup d. 13.7!!!! I fik alle vores gæster ud på dansegulvet til jeres brede repertoire, og musikken gik rent ind hos såvel de danske som de udenlandske gæster.

Hilsen Tinna Løkke Andresen


Tak endnu engang for jeres fantastiske musik. I har været med til at give min fest en helt speciel og minderig oplevelse. Aldrig har vores gæster danset så meget. Alle tilbagemeldinger roser jer meget. Det synes jeg I skal vide.

Joan

Scroll to Top
Scroll til toppen